Verhuur

Verhuur van transportmiddelen

Marina Transport voldoet altijd aan vragen uit de markt. Inmiddels verhuren wij daarom allerlei voertuigen, die uw transporten mogelijk maken. In ons assortiment voor de verhuur vindt u onder andere een containerchassis voor het vervoer van zeecontainers. Met deze oplegger kunnen containers vervoerd worden met een afmeting van 40 voet, of eventueel twee van 20 voet.

Deze geweldenaar is goed onderhouden en wordt voor elke verhuur optisch geïnspecteerd. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een betrouwbare oplegger die de container op een veilige manier van A naar B kan vervoeren. Heeft u een containerchassis nodig en wilt u daar een aantrekkelijk tarief voor betalen? Dan bent u voor de verhuur hiervan aan het juiste adres bij Marina Transport in Dordrecht

Waarom Marina Transport?
  • Snel op de weg
  • Altijd bereikbaar
  • Ruime keuze
  • Aantrekkelijke prijs

Koeltrailers

Voor vervoer van geconditioneerde transporten verhuren wij koeltrailers. Voor producten die in gekoelde omstandigheden naar de plaats van bestemming gebracht moeten worden, is een optimale en constante koele temperatuur vereist. Met name levensmiddelen, die onderhevig zijn aan bederf vragen om een correcte behandeling tijdens het vervoer.

De door ons verhuurde koeltrailers hebben een hoge isolatiewaarde, betrouwbare koelmachines en zijn voorzien van de benodigde bindrailsen en ophangsystemen. Er vindt een voortdurende temperatuurbewaking plaats, zodat eventuele verstoringen in de koelruimte tijdig opgemerkt worden. De koeltrailers zijn van de laatste generatie en voldoen aan de laatste technische normen.

Ga naar Marina Verhuur

Trekkers

Ook voor de verhuur van krachtige trekkers moet u bij ons zijn. De moderne trekkers zijn van de nieuwste generatie en zijn voorzien van de laatste technologische ontwikkelingen. Bent u dus op zoek naar een trekker, die aan al uw eisen voldoet en wilt u daar niet de hoofdprijs voor betalen? Dan is het huren van de trekker bij ons een zeer goed keuze.

Wilt u zich dus verzekeren van een bedrijf dat een goed onderhouden en modern wagenpark verhuurt, dan kunt u vertrouwen op de expertise van Marina Transport, om u juist te adviseren over welk voertuig zoals een containerchassis, koeltrailer of trekker voor u het meest geschikt is. Zoekt u vooral niet verder, u heeft ons tenslotte al gevonden. Neemt u vandaag nog contact met ons op voor alle mogelijkheden op het gebied van verhuur.

Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Dit geldt voor al onze activiteiten, dus ook voor het verhuurgedeelte van onze bedrijfsvoering. Dit heeft ons een goede reputatie opgeleverd in de regio. Een tevreden klantenkring is inmiddels het gevolg. Graag begroeten wij ook u als nieuwe klant.

Ga naar Marina Verhuur

Ben u benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Op zoek naar transport verhuur?

Ga naar Marina Verhuur