Express

Express-service vanuit Dordrecht

Marina Transport in Dordrecht verzorgt sneltransport door heel Nederland, of het nu gaat om een oude auto of 20 pallets, wij hebben voldoende capaciteit om vele volumes zendingen voor u als koerier te verzorgen.

Snelheid is van belang bij onze expresservice. Maar ook wilt u dat uw goederen zorgvuldig en discreet behandeld worden. Onze chauffeurs beschikken over de nodige verantwoordelijkheid en kwalificaties om uw zending met de benodigde zorg te omringen. Wij garanderen dat uw spoedzending binnen 24 uur op de plaats van bestemming wordt afgeleverd. Hierover kunt u duidelijke afspraken maken met de begunstigde. Wij zorgen voor een punctuele aflevering.

Waarom kiezen voor Marina Transport?

Waarom zou u voor ons kiezen? Er zijn talrijke aanbieders die u hetzelfde beloven. Bij ons is een afspraak altijd een afspraak. Wij hechten veel waarde aan een goede punctualiteit en een uitstekende service. Dit heeft ons al bij veel opdrachtgevers een goede naam bezorgd.

Om uw zending verantwoord van A naar B te brengen beschikken wij over gekwalificeerd en gemotiveerd personeel. Daarbij hebben wij een uitgebreid en goed onderhouden wagenpark, waarmee wij kleine en grote zendingen kunnen vervoeren.

Vraag Express verzending aan

Maatwerk

Voor het sneltransport wat onze koeriers voor u verzorgen leveren wij altijd maatwerk. Wij hebben een oplossingsgerichte werkwijze en zijn flexibel. Aangezien een spoedzending niet aan kantooruren is gebonden zijn wij 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar en inzetbaar voor informatie en/of opdrachten.

U wilt natuurlijk dat uw zending ongeschonden aankomt op de plaats van bestemming. Bij kwetsbare en/of kostbare materialen nemen wij de benodigde voorzorgen om schade aan uw objecten te voorkomen. De koeriers laten de zaken die zij vervoeren nooit alleen en hebben de beschikking over de modernste communicatie- en navigatiemiddelen, om zo een goede indicatie te kunnen geven wanneer het sneltransport ongeveer de bestemming bereikt.

Waarom kiest u voor Marina Transport als koerier?

  • Wij kiezen altijd de kortste route en zijn daarom snel ter plaatse.
  • Het woord ‘nee’ komt niet in ons woordenboek voor.
  • Wij zijn eerlijk en verrassen u nooit met bijkomende kosten.
  • Omdat wij 24/7 voor u klaar staan.
  • Wij graag een band met u opbouwen, dit doen wij door het leveren van kwaliteit en service, waardoor u in de toekomst ook weer voor ons zult kiezen.
  • De door ons afgelegde kilometers juist gefactureerd worden en u dus geen eurocent teveel betaalt.
  • Onze chaufeurs representatief en sociaal zijn.

Uiteraard hoeft u ons niet op ons woord te geloven, beter is het om het zelf te ervaren. Zoekt u dus een betrouwbare koerier met een goede reputatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Bespreek de mogelijkheden

Ben u benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Op zoek naar transport verhuur?

Ga naar Marina Verhuur