Over ons

Verhuur en transportbedrijf in Dordrecht

Wij zijn gepassioneerd over transport en vervoer.

Marina Transport is een innovatief bedrijf. Wij zijn voortdurend op zoek naar mogelijkheden om onze dienstverlening nog verder te verbeteren.

Ook schaffen wij voortdurend nieuw materieel aan om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Hiermee voldoen wij aan de vraag vanuit de markt.

Over Marina Transport

Marina Transport is gevestigd in Dordrecht. Sinds 2008 is de onderneming gespecialiseerd in het repareren, verhuren en verkopen van trailers & chassis. We zijn gevestigd in een modern bedrijfspand met een ruime zeer goed ingerichte garage.

Maak kennis met Marina Transport

Marina Transport, is dé garage in Dordrecht. Onze trailer-specialisten doen hun werk met passie. Wij staan garant voor het hoogste kwaliteits- en serviceniveau die u aangeboden kan worden en dit tegen voor u een zeer interessante prijs. Trailer huren of kopen?  Voor verhuur, verkoop of onderhoud (APK) van trailers bent u bij Marina Transport aan het juiste adres.

Toewijding, inzet en klantgerichtheid resulteerde in het toonaangevende verhuurbedrijf van Rotterdam en omstreken. Marina Transport is de meest ervaren partner voor het huren of kopen van een trailer.

Service & Onderhoud

Bij Marina Transport kunt u terecht voor al uw onderhoud aan uw trailers. Op onze compleet vernieuwde locatie worden alle werkzaamheden uitgevoerd. Vrijwel altijd meteen terwijl u wacht. Bekijk hieronder onze locatie en vraag naar de mogelijkheden.

Verkoop

Naast de verhuur van trailers en het onderhoud ervan, verkopen wij ook trailers in perfecte staat. Diverse trailers en chassis knappen wij op en keuren wij, zodat u nog jaren vooruit kan. Bekijk hier ons aanbod of neem contact met ons op om uw wensen door te spreken. Wij vinden wat u zoekt.

Trailer & Chassis verhuur

Trailer huren of kopen? Logistiek is onverwachts. Niet te plannen. Daarmee ook niet altijd de capaciteit die nodig is om uw klanten optimaal te bedienen. Daarom bieden wij zowel lange als korte termijn huur aan voor trailers en chassis. Wij hebben een groot aanbod van trailers die direct beschikbaar zijn. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Huur jouw volgende transport oplossing

Verhuur

Bekijk verhuur
Plannen, vervoeren en snel op weg

Interesse in samenwerken?

Neem contact op